"> ');

Competities

Onze eigen competities

Leden zijn geheel vrij om aan onze eigen (interne) competities mee te doen. Kom je boulen dan doe je mee, kom je niet: ook prima, maar dan loop je misschien de kans mis om aan het eindtoernooi mee te mogen doen. Daarvoor moet je tenminst 20 wedstrijden hebben gespeeld.

Gedurende het jaar spelen we twee competities, een zomer- en een wintereditie die elk worden afgesloten met respectievelijk een 'Van zomer naar herfst-' en een 'Van winter naar lente toernooi'. Bij deze toernooien is de stand op de ranglijst bepalend voor de samenstelling van de teams. Men speelt het gehele toernooi met dezelfde partner. Stel dat er 48 leden aan een dergelijk toernooi meedoen dan speelt de nummer 1 met de nummer 48, de nummer 2 met de nummer 47 en zo verder. Op die manier komen er zeer verrassende koppels tot stand.

Naast deze competities houden we in de zomermaanden ook een onderlinge zaterdagcompetitie. Om hier aan mee te doen hebben de leden onderling teams van vier personen samengesteld. In 2024 proberen we weer met een aantal teams deze competitie in te gaan. Er wordt niet iedere zaterdag gespeeld, de wedstrijdleider bepaalt het aantal wedstrijden en de datums. Vliegreizen, bekers of medailles zijn er niet mee te winnen maar bij mooi weer is het tussen en na de wedstrijden heel erg gezellig. 

👉 Klik hier om de laatste standenlijst in te zien.

Competities met andere verenigingen

Door gebrek aan ambitie van een aantal verenigingen heeft de 'Dorpencompetitie' opgehouden te bestaan. In plaats daarvan probeert onze wedstrijdleider uitwisseling met andere verenigingen te organiseren. Deze uitwisselingen hebben we regelmatig met o.a. Jeu de boules vereniging 't Veer uit Raamsdonksveer en Ventura Sport uit Strijen. Het is altijd goed om je krachten te meten met andere tegenstanders, onder andere omstandigheden en op andere banen.