Wijntoernooi 2021

Met 39 deelnemers was het een goed bezet wijntoernooi. Beetje ongelukkig aantal, dat dan weer wel, want je speelt dan elke ronde met een aantal tripletten. Het was in elk geval geen probleem voor de wedstrijdleiding die hun zaakjes keurig op orde had.

Vooraf zijn alle deelnemers getest of ze in het bezit waren van een geldige QR-code en na inschrijving kreeg iedereen twee consumptiebonnen; het is natuurlijk een wijntoernooi en daar hoort een hapje en een drankje bij. Stokbrood met Franse kaas, diverse soorten worst en een consumptie naar keuze.

De mensen van de catering hebben hun best gedaan om het de deelnemers naar de zin te maken en de deelnemers hebben op hun beurt weer hun best gedaan om zoveel mogelijk partijen te winnen.

Dit is Johan Bax het best gelukt. Hij had recht op de eerste prijs terwijl André van de Reijt tweede en Ad de Veth derde werd. Alledrie hadden ze vier gewonnen wedstrijden.

We kijken al weer uit naar het volgende toernooi: het Sinterklaas-brunch-toernooi over twee weken met nieuwe kansen en een gezellige brunch.