Boulen 'By light by night'

In het najaar van 2018 hebben wij met financiële ondersteuning van diverse partijen een nieuwe lichtinstallatie kunnen realiseren. Ter gelegenheid van de ingebruikname hebben wij dat jaar een avondtoernooi gehouden genaamd ‘Boulen by light by night.

Dit toernooi is een vaste waarde geworden op onze toernooikalender en nadat we dit het vorig jaar wegens Corona hebben moeten annuleren konden we dit jaar weer een heerlijk avondje boulen onder prima omstandigheden.

In 3 ronden mêlee is met 26 deelnemers gespeeld om de prijzen. Maar liefst 7 leden vielen in de prijzen, maar we beperken ons hier tot de eerste 3. Op de derde plaats eindigde Johan Bax. Paul Plasmeijer werd tweede met exact het zelfde resultaat als Gerda Braun. In zo’n geval geldt het resultaat uit de eerste partij en dat was bij Gerda nou net iets beter. Zij werd dus eerste.

Tevens zijn bij deze gelegenheid ook de prijzen voor de zomercompetitie 2021 uitgereikt. Voor Paul Plasmeijer was er een bronzen plak, voor Adrie van Oosterhout een zilveren en ging het gouden exemplaar en een passende beker naar Johan Bax. Een mooi boeket was het toetje.

Het succes van dit toernooi was mede te danken aan de inzet van de mensen die de catering hebben verzorgd.