Van zomer naar herfst

Het toernooi ‘Van zomer naar herfst’. Dat zou je niet hebben verwacht qua weer want het was een perfecte dag voor dit toernooi.

Voorafgaand aan de wedstrijden is stilgestaan bij het overlijden van een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging: Michiel Rommens die vrijdag op 77-jarige leeftijd is overleden. Hiermee hebben we een goed lid verloren. Stond samen met Corry altijd klaar, kortom een prima vent.

Het toernooi is er een waarbij de teams samengesteld zijn door de stand op de ranglijst van de zomercompetitie. Er waren 44 deelnemers waardoor de nummer 1 samen met de nummer 44 speelde, de nummer 2 met de nummer 43 enzovoort.

Uiteindelijk is na 4 ronden de eindstand opgemaakt waarbij op de 5e plaats zijn geëindigd Riekie Goosens en Sjel van Helmond. Op de vierde plaats eindigden Diny de Jongh en Paul Plasmeijer en werden Dini Heemskerk en Toon de Been derde, allemaal met 3 gewonnen wedstrijden. Met vier gewonnen wedstrijden maar met iets minder puntensaldo werden José van Groesen en Adrie van Oosterhout tweede. De absolute winnaars van dit toernooi werden Cor Franken en Johan Bax.

Mede dankzij de prima verzorging van de mensen van de catering is het een prachtige dag geworden. Op naar het volgende toernooi: Boules by night by light.