2e Pinksterdag

Op de activiteitenlijst staat: "2e Pinksterdag gewoon boulen".

Kunnen we dankzij de versoepelingen met wat meer mensen tegelijkertijd spelen gooit pluvius geen roet, maar heel veel water in het eten. Desondanks waren er toch nog 5 diehards die de lokroep van Boulevaart niet konden weerstaan.

Verbouwing bij de buren

Onze buren zijn aan het verbouwen en dat leidt natuurlijk ook bij ons tot wat overlast. Met name voor de leden die gewend zijn met de fiets te komen en hun stalen rossen op het terrein parkeren. Dit is nu even niet mogelijk dus moet er een plaatsje buiten het terrein worden gezocht.

Een alternatief hiervoor is een wandeling naar ons sportpark🚶🏻‍♂️😉

Overigens geven de Corona-verruimingen nog geen mogelijkheden om een toernooi te houden. Het tête à tête toernooi van vandaag gaat dus helaas niet door. 18 Juli staat het barbecue-toernooi gepland; laten we hopen dat we dan zo ver zijn dat we weer eens gezellig met elkaar een toernooi kunnen houden.

Gemiste evenementen

Ook voor dit jaar hebben wij een lijst opgesteld met zeer aantrekkelijke evenementen. We hebben elkaar geen gelukkig Nieuwjaar kunnen wensen en het 'Snerttoernooi' is wegens de pandemie gecanceld. Jammer want voor dit jaar hadden we een spontane aanmelding van twee leden om de erwtensoep te verzorgen. We mogen aannemen dat deze toezegging opschuift naar het volgend jaar.

Carnaval is in z'n geheel afgelast, logisch dus dat ook dit toernooi niet doorgaat. Jammer want het is een toernooi 'geheel in stijl' met leuke prijzen en over het algemeen een zeer gezellige 'derde helft' (hoewel deze term niet geheel past bij Jeu de boules 🤔)