"> ');

16 juli 2023

200 Stuks vlees, diverse salades, sausjes, broodjes, 2 BBQ’s en 2 tot de tanden gewapende koks. Dat waren de ingrediënten voor ons jaarlijkse barbecue toernooi.

Voordat er echter door de 50 deelnemers op al dit lekkers aangevallen kon worden moest eerst het toernooi afgewerkt worden.

Drie ronden mêlee in zeer prettige weersomstandigheden op een perfect geprepareerde baan waar ’s ochtends enige leden onze tent al hadden opgezet. De weersvoorspelling was geen aanleiding voor buien of voor overmatige zonneschijn, maar zoals het gezegde luidt: “Beter mee verlegen dan om verlegen”.

De basis voor de prijzen was verzorgd door onze vaste pyrografist Arie de Hoop en verder aangekleed door de man die ook de organisatie van het toernooi voor zijn rekening heeft genomen Cees Polak.

In het toernooi is uiteindelijk Adrie van Oosterhout derde geworden en Nico Haasdijk tweede. De eerste plaats werd in beslag genomen door Johan Bax.

Na het toernooi is snel het decor gewisseld en hebben Edward Thiele en Leo Vermeulen plaatsgenomen achter de barbecues. Daarna was het de beurt aan de leden om van al dat lekkers te genieten.

Dank aan iedereen die heeft meegewerkt om dit toernooi wederom tot een succes te maken.