Wijntoernooi

Ondanks de minder goede vooruitzichten hebben we tijdens het wijntoernooi nauwelijks last gehad van de regen. Ad Musters - onze wedstrijdleider - had op voorhand een paar scenario’s bedacht voor als de wedstrijden wegens de regen gestaakt hadden moeten worden; was gelukkig overbodig. Slechts aan het einde van het toernooi vielen er een paar druppeltjes.

Geen belemmeringen dus om er een mooi toernooi van te maken met vier partijen mêlee en wijn-gerelateerde prijzen op het einde.

Verrassende winnaars? Jazeker. Op de vierde plaats is Lucas Tonino geëindigd, met Jos van Oosterhout op de derde plaats en Jeannie Roebroeks die als tweede eindigde. Eindelijk een - verdiende - eerste plaats voor Paul Plasmeijer, die als vierde “buitenlander” de winnaars compleet maakte. Geen enkele deelnemer uit Terheijden bij de eerste vier dus. Het zei hun - als terechte winnaars - echter gegund. We kijken al uit naar 3 november als we tijdens het jubileumtoernooi maar liefst vijf (!) jubilarissen in het zonnetje zullen zetten.

-----------------------------------------------------------------------------