Van zomer naar herfst toernooi 2019

In september is het tijd voor het ‘Van zomer naar herfst toernooi’. Zo ook vandaag, waarop de zomer letterlijk én figuurlijk afscheid neemt en de herfst welkom heet. Tevens is dit de gelegenheid om de winnaar(s) van de zomercompetitie te huldigen. Zowel het podium van de doubletten- als van de triplettencompetitie.

Bij de doubletten is Johan Bax wederom eerste geworden, Henk Wijnen (verrassend) tweede en Adrie van Oosterhout derde.

In de einduitslag van de tripletten competitie komen we een paar dezelfde namen tegen. Johan Bax werd ook hier eerste, Adrie van Oosterhout tweede en legde André van de Reijt beslag op de derde plaats. Met de medailles om hun nek werden zij in de bloemetjes gezet.


Het toernooi was - mede gezien de perfecte weersomstandigheden - wederom een succes. 44 Deelnemers waarbij de nummer 1 van de eindrangschikking van de doublettencompetitie speelde met de nummer 44, de nummer 2 met de nummer 43, enzovoort.

In vier speelrondes wisten 2 teams alle vier de wedstrijden te winnen en was de derde plaats weggelegd voor het team dat als beste drie wedstrijden wist te winnen: Irma van de Ven en Wil Wortel. Op de tweede plaats zijn geëindigd Frie de Been en José van Groesen. De eindoverwinning ging naar Door van de Reijt en Corry Rommens.

Dank aan de wedstrijdleiding en de mensen van de catering die er voor gezorgd hebben dat niemand deze dag iets te kort gekomen is.

Volgende evenement staat gepland op 9 oktober, dan spelen we in de donkere avonduren het toernooi ‘Boulen by light by night’.

-----------------------------------------------------------------------------