Van winter naar lente toernooi

Als de winter overgaat in de lente spelen wij traditioneel en heel toepasselijk het “Van winter naar lente toernooi”. Traditioneel was ook het weer deze keer navenant en is met een heerlijk zonnetje dit toernooi gespeeld. De nummer een speelt hierbij met de nummer laatst, de nummer twee met de nummer voorlaatst, enzovoort, mits je tenminste 20 wedstrijden in deze competitie hebt gespeeld. Door een aantal afzeggingen was het even puzzelen voor de wedstrijdleiding, maar uiteindelijk is het gelukt om 18 doubletten (36 leden) aan de start te krijgen. Zoals gewoonlijk speelde de gezelligheid de boventoon. Winnen is leuk, maar niet ten koste van alles. Na afloop van het toernooi werden door Ad Musters eerst de winnaars van de wintercompetitie (doubletten en tripletten) gehuldigd.
Nummer drie in de tripletten-competitie is Bert Segeren geworden met Johan Heemskerk op de tweede plaats. Johan Bax eindigde hierin als eerste.
Voor Paul Plasmeijer was de derde plaats weggelegd in de doubletten-competitie, werd Toon de Been tweede en het zal niemand verwonderen dat Johan Bax wederom werd gehuldigd voor de eerste plaats.
Dan het toernooi. Door van de Reijt en Ad Musters werden hierin derde, José van Groesen en Johan Bax tweede en was de overwinning en eerste plaats voor Hans van der Lingen en Sjel van Helmond met vier gewonnen wedstrijden en een positief puntensaldo van 43 (!).
Door een opgelopen blessure kon Cor van Fessem niet deelnemen. De banen waren desalniettemin door hem onderhanden genomen en heeft hij zich inzet voor de catering.
We kijken nu al vooruit naar het toernooi van 7 april waarbij deelnemers uit onze gemeente van harte zijn uitgenodigd.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------