Sinterklaas-brunch-toernooi 17 november 2019

Het Sinterklaas-brunch-toernooi: een absoluut hoogtepunt qua aantal deelnemers. Maar liefst 51 leden om te boulen en nog een stuk of 4 die alleen hebben deelgenomen aan de brunch.Er zijn 3 rondes gespeeld. Na de eerste ronde koffie met roomboter banketstaaf, na de tweede ronde naar keuze groenten- of tomatensoep (van Han natuurlijk) en na de derde ronde de brunch met broodjes, kroketten en diverse soorten beleg.Als klap op de vuurpijl heeft Sint Nico-laas ons ook nog verrast met een bezoek. Vergezeld van zijn trouwe zwarte knecht heeft hij een aantal leden op rijm inzicht gegeven in hun kwaliteiten. Bretels om een einde te maken aan het uitzicht op een bouwvakkers-decolleté, pods voor de dame die zorgt voor schone hand- en andere doeken, een fietsbandenreparatieset voor een lid die (bijna) altijd op de fiets vanuit de Haagse Beemden komt, een levensgrote klem voor onze eigen muizen- en rattenvanger, een mobiele asbak voor onze (haast) enige roker, schoenpoets voor een lid die zich concentreert op de neuzen van zijn schoenen, stuiterballetjes om thuis te oefenen, boetseerklei om de geluidshinder te beperken en nog een aantal toepasselijke kadootjes.
Naast de uitslag van het toernooi had de wedstrijdleider voor ieder lid nog een chocolade letter. Het toernooi is gewonnen door Leo Vermeulen, met Johan Bax op de tweede en Cor van Fessem op de derde plaats.
Dank aan Han, Henny en Jan voor de catering en natuurlijk aan iedereen (inclusief Sint en Piet) die voor een geweldige zondag hebben gezorgd.

-----------------------------------------------------------------------------