Samen boulen is samen sociaal actief bezig zijn

Een toernooi om mensen van buiten de vereniging kennis te laten maken met Boulevaart. En dat is prima gelukt met 19 niet-leden. Niet in de laatste plaats dank zij het prachtige voorjaarsweer. Ook de verzorging van de gehele dag heeft bijgedragen aan een positieve beleving bij zowel leden als niet-leden. Voor iedereen was de koffie en thee de gehele dag gratis, was er een heerlijk kopje groenten- of tomatensoep, een broodje naar keuze en een consumptie. Wat wil je nog meer ? Winnen natuurlijk. Maar dat was niet voor iedereen weggelegd. De meeste deelnemers verliezen wel eens een partij en degene die geen enkele partij van de vijf verliest valt eigenlijk automatisch in de prijzen. Het toernooi was in tweeën opgedeeld. Onze leden speelden onderling een toernooi, terwijl de leden met een introducé in een aparte poule waren ingedeeld. Meerdere winnaars dus, met verrassende uitslagen.

In de poule met de eigen leden werd Paul Plasmeijer derde, Arjan Frenks tweede en ging het “talent van het jaar” Jos van Oosterhout met de eerste plaats aan de haal.

Bij de poule met deelnemers met introducé’s (maar liefst 18 stuks) was de derde plaats weggelegd voor Ad de Veth en José van Hooijdonk, werden Johan Bax en Joop de Moel tweede en konden Toon de Been en Tini van de Vooren de eerste prijs ophalen.

Dank aan allen die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Blader eens door de foto’s voor een impressie van deze heerlijke dag.

-----------------------------------------------------------------------------