Kersttoernooi 15-12-2019

Een Boule-O-Drome voor één dag.

Jaarlijks mogen we ervaren hoe het is om een keertje overdekt te spelen. Voor ons kersttoernooi zijn we dan te gast bij Erie en Henk Lievens van Pensionstal ZeggeZicht. De ‘bak’ waar normaliter de paardjes draven is dan in gereedheid gebracht om ons Kersttoernooi te spelen.

Prettig om eens binnen te spelen, maar het is wel even wennen aan de ondergrond. Die is namelijk niet aangelegd om jeu de boules te spelen. Je boules laten rollen in het losse zand is niet te doen, dus hoog plaatsen is het motto.

52 Leden hebben deelgenomen aan editie 2019. Eén jaar is de deelname nog iets groter geweest, maar deze editie is prima bezet, temeer omdat het aantal van 52 deelbaar is door 4 en er dus geen tripletten hoefden te worden ingedeeld.

Dit jaar was er (nog) geen prijs voor de meest foute kersttrui. Kijk eens naar de foto en bedenk wie jij de prijs voor de meest foute trui zou hebben gegeven.

Na vier ronden mêlee te hebben afgewerkt zijn de winnaars bekend gemaakt.

Op de derde plaats is geëindigd Paul Plasmeijer, werd Frie de Been tweede en ging Johan Bax met de eerste prijs aan de haal.

Zoals gewoonlijk zijn de banen ook dit jaar weer opgefleurd met kerstversieringen van Anton Vermeulen.

De droom van een Boule-O-Drome is voor één dag werkelijkheid geworden. De volgende toernooien en onze competities werken we echter weer gewoon af in ons ‘Openluchttheater’.

-----------------------------------------------------------------------------