Carnavalstoernooi

De weersvooruitzichten voor ons Carnavalstoernooi waren niet al te best. Maar ja, dat waren ze überhaupt niet voor het hele carnaval dit jaar. Op voorhand had het bestuur ingepland dat het boulen zou worden vervangen door te kaarten en te keezen in het clublokaal. Gelukkig was dit voor het merendeel van de deelnemers geen optie en waren er slechts een paar die hun neus niet buiten wilden steken. Het toernooi is gespeeld met twintig deelnemers. Een stuk minder dan verwacht, maar dit had natuurlijk ook te maken met het feit dat we de belangstelling moesten delen met de (uitgestelde) optocht in ons Traaie.

Het toernooi is gespeeld in drie ronden, waar bij de prijsuitreiking bleek dat ‘slechts’ twee deelnemers daadwerkelijk drie partijen hadden gewonnen. Irma van de Ven en André van de Reijt, waarbij André 14 pluspunten had en Irma 19. Zij werd dus eerste, maar feitelijk was zij dat als ‘talent van het jaar’ ook aan haar stand verplicht. Met 2 gewonnen wedstrijden en 16 pluspunten werd Ed Thiele derde. Helaas was hij bij het nemen van de groepsfoto al naar huis zodat alleen de nummers 1 en 2 hier trots op prijken.

Na de 2e ronde was er voor iedereen een ‘kop soep van Han’ en die ging er door de gure wind goed in. Al met al een geslaagd toernooi met nog een gezellige vierde ronde.

-----------------------------------------------------------------------------