Carnavalstoernooi

Omdat de vaste verslaggever door griep geveld was is Ad de Veth zo vriendelijk geweest om in woord en beeld verslag te doen van ons Carnavalstoernooi.

Ons 2e toernooi van 2019 werd als vanouds een zeer gezellig samenzijn, waarbij de weergoden ons nog maar eens een keertje goed gezind waren.
Nadat de wedstrijdleiding (Ad de Veth) de deelnemers ontvangen had met de uitleg hoe er zou worden gespeeld ging het toernooi van start met 35 deelnemers, dus 3 tripletten. In eerste inst
antie nog een foutje in de software, was snel opgelost en kon er worden gespeeld.
Na de eerste ronde was er voor de deelnemers een gratis kopje koffie, na de tweede ronde een gratis kop soep, ook weer gemaakt door Han de Veth, zo ging de laatste ronde tussen 16.15 uur en 16.30 uur van start.
Na afloop van de laatste ronde kon nog net tijdig de prijsuitreiking plaats vinden, dit wegens één langdurige partij. Dat moest wel snel gebeuren, want enkele deelnemers moesten rond 18.00 uur bij ‘Ons Thuis’ zijn. Het bleek de winnares van dit toernooi te zijn, en het mag niet zo zijn dat de nummer één niet meer aanwezig is bij de prijsuitreiking. Er waren in totaal 5 deelnemers met 3 gewonnen partijen.

Uitslag:
1e Henny Segeren
2e André van de Reijt
3e Bert Segeren
4e Johan Bax
5e Door van de Reijt 

In totaal waren er 14 prijzen in de vorm van planten voor binnen en buiten.

Hierna zijn er verschillende leden wat blijven hangen en hebben gezellig met elkaar zitten nakaarten.
Op zeker moment kwam Adrie van Oosterhout binnen stappen, om te boulen voor de dinsdagavond.  
Toen werd er besloten alsnog maar met totaal 9 leden een partijtje te spelen, dan was Adrie toch niet voor niets gekomen.
Dit werd wel door hem gewaardeerd.


-----------------------------------------------------------------------------