BBQ toernooi

Een paar jaar geleden heeft het bestuur op het punt gestaan om het barbecue-toernooi te schrappen van de activiteiten kalender. Dit wegens afnemende belangstelling.

Gelukkig is dit niet gedaan want sinds die tijd geeft het aantal deelnemers een stijgende lijn te zien. Een verschuiving van juni naar juli, het kwaliteitsvlees van Havermans en elk jaar weer topkoks om het vlees te bereiden. Wellicht dat dit allemaal redenen zijn waarom we dit jaar maar liefst 46 deelnemers aan de BBQ hadden. De BBQ die voorafgegaan wordt door het gelijknamige toernooi en dat ook dit jaar weer onder perfecte weersomstandigheden kon worden afgewerkt. Drie ronden mêlee waarbij tenslotte Ad Musters de derde plaats behaalde, Ria van Fessem de tweede en Jeanne Haasdijk met de eerste prijs aan de haal ging.

Na de prijsuitreiking stonden vlees, sausen, salades en stokbrood te trappelen om de aanwezigen te verwennen. Vlees dat op zeer professionele wijze is klaargemaakt door Edward Thiele en Leo Vermeulen die - zeer gedreven - niemand hun kunsten aan de barbecues lieten overnemen.

Het volgende rendez-vous is bij het Clubkampioenschap doubletten op zondag 11 augustus.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------